2012. szeptember 12., szerda

Céges családi napközi? Hogy MICSODA?

Tudom, tudom. Vannak bölcsik, meg ovik. Olyan munkahelyi bölcsik meg ovik is vannak (bár inkább voltak). Miért is nem jó ez?
De, jó. Minden jó. De nincs. Viszont van valami, ami van (lehetne), rugalmas, profi, jó a gyereknek (ugye, ez is szempont?), jó a családnak - és jó a munkáltatónak. Mert ugye itt most arról beszélünk, hogy az anyuka is dolgozna (mert szeretne, vagy mert kell a pénz, talán mindegy is), de vagy nincs hova tenni a gyerkete, vagy ha van, akkor is nem ér érte oda, meg hova tegye szünetekben, meg nagyon sokan vannak, és állandóan beteg.

No, ezt szeretnénk körbejárni.
Séta indul!


3 megjegyzés:

  1. Fiam iskolai szülői értekezletén lediktálták a kötelező szünetek számát, időpontjait...és még lehet +1.2 extra nap is! ami még nincs betervezve...összeszámolva? Több hét, hónap. Jó lenne, ha ezeken a suli szünet napokon a munkahelyeken szerveznének gyermekmegőrzést. Ezt is tudja ez a Céges családi napközi? Ez drága lenne a munkáltatónak?

    VálaszTörlés
  2. Tudja, hiszen 20 hetestől 14 évesig láthat el egy családi napközi gondozó gyerekeket. Tehát akár a délutáni iskola HELYETT. Akár csak a szünetekben. Akár a munkahelyen, akár a lakhelyhez közel.

    VálaszTörlés
  3. Drága lenne-e? Mi a drága? A kamu táppénzen lévő dolgozó, az ideges és hibázó dolgozó, vagy a nyugodt és teljesítő munkatárs? Minden csak értékrend kérdése. Szívesen leülünk munkáltatókkal és átszámoljuk, hogy mennyi az annyi!

    VálaszTörlés